Mali turistički raj smjestio se na Makarskoj rivijeri, između surove planine Biokova i bistrog plavog mora.

Share |

Brela

U „našem malom mjestu“ možete se kupati i sunčati na plaži Punta rata koju je 2004. godine američki magazin Forbes svrstao među deset najljepših na svijetu. Osim toga možete planinariti i istraživati ljepote Parka prirode Biokovo. Skrivenu među masivima Biokova možete posjetiti i jednu od najstarijih građevina na ovom području, crkvu SV. Nikole, za koju se pretpostavlja da je sagrađena još u 13. stoljeću.

Brela skrivaju još mnoge prirodne ljepote do kojih možete doći pješke ili biciklom. Duž cijelog mjesta prostiru se plaže i uvale kakve se rijetko mogu naći bilo gdje na svijetu.

Ako se poželite otisnuti malo na more nude Vam se brojni izleti na otoke Brač i Hvar brodovima koji svakodnevno isplovljavaju iz lučice.

U blizini su i veći gradovi za izlete npr. Makarska (10 km), Split (40 km), Dubrovnik (170 km), Međugorje (99 km) i Mostar (120 km).

Za rekreaciju Brela nude ronjenje, tenis, rolanje, trčanje i planinarenje, a organizirane su i razne druge manifestacije poput ribarskih večeri i nastupa folklornih plesnih skupina.

Dođite u Brela, biser Jadranskog mora, i na našoj 6 km dugoj obali, od Vruje do Baške Vode, pronađite svoju plažu!
 

REZERVACIJE
Dolazak
Odlazak
NASTAVI >>>
Kontakti i karta

Villa Franka
Šćit br. 63
21322 Brela, Hrvatska
Tel: +385 91 6126 927
bozana1101@gmail.com

GOOGLE KARTA >>>